На Кіровоградщині депутата міськради підозрюють у розкраданні бюджетних коштів

Липень 13, 2023 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

Керівнику одного із управлінь Світловодської міської ради, інженеру-техніку цього Управління та підряднику повідомили про підозру у зловживанні, службовому підробленні та привласненні коштів під час ремонту спортивного майданчика у парку відпочинку.

Наприкінці 2021 року згадане управління уклало договір на закупівлю спортивної споруди для занять екстремальним спортом у парку. Для її монтажу виникла потреба у ремонті асфальтного покриття. За рахунок коштів, зібраних підприємцями та небайдужими жителями міста, покриття майданчика облаштували власними силами.

Незважаючи на це, посадовцем до керівництва органу місцевого самоврядування було скеровано листа про виділення коштів на ремонтні роботи. У результаті на ці потреби з місцевого бюджету виділено понад 355 тис гривень.

Керівник управління залучив свого підлеглого до забезпечення перемоги визначеного підприємства у тендері та укладанні з ним договору на проведення робіт, які вже виконано у повному обсязі. Внаслідок чого підряднику безпідставно було перераховано вказану суму бюджетних коштів.

Наразі усім трьом фігурантам провадження повідомлено про підозру.

Керівник управління є ще депутатом міської ради і голосував за виділення коштів на спортмайданчик. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool