На Кіровоградщині чоловіка побили до пошкодження внутрішніх органів

Квітень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 740 | Коментарі: 0

Після спільного застілля чоловіки посварилися, а потім молодший побив старшого ногами. У результаті потерпілий отримав травми, у тому числі пошкодження внутрішніх органів. За вчинене підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.

До Онуфріївського відділення поліції надійшло повідомлення про те, 37-річний мешканець одного з сіл наніс тілесні ушкодження жителю сусідньої області.

Правоохоронці встановили, що 44-річний чоловік перебував на Кіровоградщині та займався господарськими справами на території домоволодіння своїх родичів. Потім зустрів їх сусіда, що проживає поряд і разом вони вирішили випити алкоголю. Після застілля знайомі вийшли на подвір`я, де між ними виникла суперечка. Місцевий житель завдав приїжджому близько 10 ударів ногами в область голови і тулубу та повернувся до себе додому. У цей час потерпілому зателефонувала родичка, яка під час розмови зрозуміла, що ним щось трапилось. Жінка приїхала до будинку, побачила побитого брата та викликала швидку медичну допомогу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та стосовно нього обрано запобіжний захід – тримання під вартою. У минулому чоловік вже мав судимість за скоєння вбивства.

За матеріалами Онуфріївського ВП Світловодського ВП ГУНП в Кіровоградській області

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool