На Кіровоградщині чоловіка підозрюють у скоєнні вбивств трьох осіб

Грудень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 1059 | Коментарі: 0

Розкриття особливо тяжких злочинів перебувало на контролі керівництва обласного главку відомства, зокрема блоку кримінальної поліції та слідчого управління.

Активні пошуки особи, причетної до вчинення кримінальних правопорушень, очолив керівник управління карного розшуку поліції області Олександр Кодак.

У результаті спільних скоординованих дій розшуковці та працівники прокуратури спільно з правоохоронцями територіальних підрозділів затримали особу.

13 грудня до Олександрійського районного відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла 45-річного місцевого мешканця, зі слідами удушення.
Через кілька днів у місті Олександрії на території дачного кооперативу в будинку було виявлено тіла господарів помешкання, 53 та 60 років, з ножовими пораненнями.

У результаті вжитих заходів поліцейські встановили особу, причетну до скоєння злочинів. Ним виявився раніше судимий 43-річний чоловік без постійного місця проживання.
За попередніми даними, громадянин вчинив убивства з корисливих мотивів. Чоловік позбавив життя потерпілих та після скоєного заволодів їх майном.

Особу затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
Поліцейські проводять розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.
За вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення на строк від 10 до 15 років або довічного ув’язнення з конфіскацією майна.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool