На Кіровоградщині чоловік зберігав набої у якості «сувеніру» та вирощував коноплю у лікувальних цілях

Серпень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 969 | Коментарі: 0

Саме так пояснив житель одного з сіл Новгородківського району наявність у своєму помешканні боєприпасів і насадження нарковмісних рослин на присадибній ділянці. За вчинене особі загрожує кримінальна відповідальність.

«У ході операцій «Мак» та «Зброя і вибухівка» поліцейські провели санкціонований обшук на території домоволодіння мешканця населеного пункту. В одній із кімнат будинку працівники поліції виявили більше десятка предметів, схожих на набої калібру 7,62 мм, а на подвір’ї – кущі, схожі на коноплю.
Вилучене направили експертизу, за результатами якої боєприпаси є придатними для стрільби, а рослини – нарковмісними», - розповів т.в.о. начальника Новгородківського відділення поліції Віталій Осієвський.

Громадянину оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України, триває.

За матеріалами Новгородківського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool