На Кіровоградщині чоловік завдав співмешканці смертельних тілесних ушкоджень

Березень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 698 | Коментарі: 0

Жителі іншої області перебували в одному з сіл Петрівського району. У вечірній час чоловік побив жінку, потім залишив її без допомоги у непритомному стані. Наступного ранку викликав швидку, але від отриманих травм 28-річна потерпіла померла. За скоєне зловмиснику загрожує покарання – від 7 до 10 років ув’язнення.

Повідомлення про смерть жінки надійшло до Петрівського відділення поліції з районної лікарні. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група. За цим фактом було розпочато кримінальне провадження та призначено судово-медичну експертизу. У результаті стало відомо, що смерть потерпілої настала внаслідок отримання тяжких тілесних ушкоджень.

У ході слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що близько 23-ї вечора співмешканці перебували біля автобусної зупинки в одному з населених пунктів району. Чоловік почав бити жінку, потім за одяг тягнув її по дорозі, продовжуючи наносити удари.
У подальшому зловмисник залишив потерпілу в одному з господарських приміщень у непритомному стані.
Наступного дня зранку виніс жінку з будівлі та викликав швидку. Потерпілу було госпіталізовано до лікарні, де вона померла не приходячи до тями.

Нині 31-річному зловмиснику повідомлено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та взято під варту.

За матеріалами Петрівського відділення
Долинського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool