На Кіровоградщині чоловік з обріза підстрелив рибалку

Липень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 1066 | Коментарі: 0

За послідовної та принципової позиції прокуратури області апеляційним судом до реального терміну покарання у виді 3 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який з обріза мисливської рушниці підстрелив рибалку.

Зокрема, засуджений, наприкінці 2014 року, прибув до ставка, що перебував в оренді його товариша та побачив двох чоловіків, які без дозволу рибалили.

Будучу обурений їхніми діями обвинувачений дістав обріз мисливської гладкоствольної рушниці ІЖ-17 та відкрив вогонь. В результаті чого один із рибалок отримав тілесні ушкодження.

За скоєне судом першої інстанції чоловіка визнано винним за двома статтям Кримінального кодексу України – хуліганство і незаконне зберігання вогнепальної зброї, проте засуджено до умовного терміну покарання. Не погоджуючись з занадто м’яким вироком районного суду прокуратурою було внесено апеляційну скаргу. Свої доводи прокурор мотивував тим, що обвинувачений вину не визнав, щиро не покаявся, бажання виправити перед потерпілими ситуацію не виявив, допомогу правоохоронним органам в ході розслідування не надавав.

Апеляційний суд підтримав доводи прокурора та призначив хулігану покарання у виді 3 років реального позбавлення волі. Чоловіка взято під варту в залі суду.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool