На Кіровоградщині чоловік відлупцював гостя битою

Квітень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

За попередніми даними, двоє чоловіків посварилися, перебуваючи в гостях у мешканця міста Новоукраїнка.

У результаті один із них завдав іншому удару предметом, схожим на спортивну биту. 25-річний потерпілий нині знаходиться на лікуванні в обласній лікарні.

До відділу поліції надійшло повідомлення з районного медичного закладу про звернення до приймального відділення місцевого жителя з травмами голови.

«На місце події прибула слідчо-оперативна група. Попередньо поліцейські встановили, що ввечері чоловік приїхав підвезти додому друга, який в компанії вживав алкогольні напої. Між одним із учасників застілля та гостем виник конфлікт, під час якого потерпілий отримав від опонента удар по голові дерев’яною палицею, схожою на биту. У даний час вирішується питання про обрання стосовно зловмисника міри запобіжного заходу», – повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

Розслідування у рамках римінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool