На Кіровоградщині чоловік вдарив односельчанина битою по голові

Грудень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 927 | Коментарі: 0

Молодик, підійшовши ззаду до односельчанина, вдарив його битою по голові, спричинивши декілька травм.

Потерпілого було терміново доправлено до лікарні, де лікарі вчасно надали йому невідкладну допомогу. За такі дії підозрюваний може потрапити за грати на строк до восьми років.

До чергової частини Олександрівського відділення Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що вночі до закладу за допомогою звернувся 27-річний чоловік з тяжкими травмами голови. Потерпілого привезли до лікарні його друзі у тяжкому стані.

«Працівниками поліції було проведено ряд оперативно-розшукових заходів, в результаті яких було встановлено обставини події та особу підозрюваного», - розповів т.в.о. начальника Олександрівського відділення Знам’янського відділу поліції Роман Деречин.

Як з’ясувалося, потерпілий разом з друзями відпочивав в одному з місцевих розважальних закладів. Згодом, до них приєднався 20-річний знайомий з товаришем. Через деякий час між чоловіками спалахнула сварка і вони почали бійку. Друзям вдалося заспокоїти опонентів. Коли ж чоловіки вийшли на вулицю, молодий чоловік вдарив битою по автомобілю потерпілого. Власник зробив йому зауваження та почав роздивлятися пошкодження. В цей час він отримав удар тією ж битою по голові та впав на землю, знепритомнівши. Товариші повезли потерпілого до лікарні, а зловмисник поїхав геть. Зранку він вже давав свідчення правоохоронцям.

Наразі чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

За матеріалами Олександрівського відділення Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool