На Кіровоградщині чоловік вбив із рушниці свого родича

Травень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

За попередніми даними, раніше судимий 46-річний мешканець одного з сіл Олександрійського району вистрелив із рушниці у свого родича. Від отриманого вогнепального поранення потерпілий помер. Зловмиснику загрожує покарання – до 15 років ув’язнення.

9 травня до районного відділення поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що сталося вбивство.

На місце поліції виїхала слідчо-оперативна група. У дворі домоволодіння правоохоронці виявили 34-річного місцевого жителя з тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепального поранення голови, тіло якого було одразу направлено на судово-медичну експертизу.

У ході проведення першочергових слідчих заходів працівники поліції встановили, що в обідній час між господарем помешкання та його родичем виникла сварка, під час якої старший поцілив у молодшого з рушниці.

Цього ж дня правоохоронці затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили предмети, схожі на мисливську рушницю 16 калібру, гільзу, 8 набоїв та пневматичну рушницю без маркування.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання стосовно зловмисника міри запобіжного заходу. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

За матеріалами
Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool