На Кіровоградщині чоловік вбив дружину

Червень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

За попередніми даними, під час сварки чоловік завдав дружині тілесних ушкоджень, які виявилися для неї несумісними з життям.

До Олександрійського відділу поліції 20 червня від працівників лікарні надійшло повідомлення про смерть жінки.

Поліцейські з’ясували, що до медичного закладу було доставлено непритомну 33-річну мешканку міста, яка, не приходячи до тями, померла.
За результатами експертизи стало відомо, що смерть настала у результаті пошкодження внутрішнього органу та крововтрати.

«Поліцейські встановили причетність до скоєння злочину 39-річного чоловіка потерпілої. Під час сварки, яка виникла після спільного вживання алкогольних напоїв, він завдав удару дружині.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри в скоєному кримінальному правопорушенні та обрання міри запобіжного заходу», - розповів заступник начальника Олександрійського відділу поліції Віктор Глущенко.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121(умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

За матеріалами
Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області

  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool