На Кіровоградщині чоловік побив співмешканку «до смерті»

Серпень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 940 | Коментарі: 0

33-річна жінка після пригоди прожила лише кілька днів, до реанімації вона потрапила лише завдяки турботі своїх друзів.

 Перебуваючи у тяжкому стані, потерпіла боялася розправи з боку кривдника і довго не зізнавалися у тому, що з нею сталося. Зловмисника викрили у скоєному працівники поліції. За ці дії йому тепер загрожу покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Пригода сталася на минулому тижні в Благовіщенському районі Кіровоградської області. 32-річний підозрюваний більше року був відсутній вдома. Після свого приїзду, чоловік змусив повернутися і свою співмешканку, яка у цей час перебувала в іншій області на заробітках.
Протягом кількох тижнів життя потерпілої було схожим на справжнє пекло. Прагнучи зберегти родину, вона ретельно приховувала знущання над собою і щиро вірила у те, що врешті все зміниться на краще. Однак від нетверезого співмешканця чекати чогось доброго не доводилось...

В день, коли сталася трагедія, підозрюваний влаштував чергову сімейну сварку. За те, що жінка, через фізичні вади, ненароком забруднила свій одяг, зловмисник дуже сильно її побив. Навіть перебуваючи у тяжкому стані, жертва не наважувалася викликати лікаря, адже побоювалася отримати чергову порцію стусанів.
Карету швидкої на місце викликали її друзі, які запідозрили, що з нею щось не так…
Отримані травми, нажаль, виявилися несумісними з життям. Наступного дня жінка померла. Незважаючи на попередні свідчення потерпілої, про те, що вона начебто весь час падала, працівники поліції встановили істину у справі.

33-річний підозрюваного затриманого в порядку статті 208 КПК України, йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».
За скоєне тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років позбавлення волі…

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool