На Кіровоградщині чоловік пістолетом погрожував сусіду

Грудень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

За попередніми даними, 36-річний чоловік за допомогою пістолета погрожував вбивством односельцю. Такі дії можуть обернутися для особи покаранням у вигляді ув’язнення на строк до 7 років.

«Повідомлення про подію до Голованівського відділу поліції надійшло від потерпілого. На місце прибула група реагування патрульної поліції. Попередньо поліцейські встановили, що між двома сусідами виникла сварка, у результаті якої один із них почав погрожувати іншому предметом, схожим на пістолет.
Пристрій правоохоронці вилучили, за результатами експертизи він виявився вогнепальною зброєю.
У даний час вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри», – розповів керівник відділу Олег Клименко.

Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством) та ч. 1 ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), триває.

За скоєне чоловіку може загрожувати покарання – до 7 років позбавлення волі.

За матеріалами Голованівського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool