На Кіровоградщині чоловік отримав ножові поранення

Листопад 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1086 | Коментарі: 0

35-річний мешканець міста Олександрія госпіталізований до лікарні. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

До Олександрійського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від працівника медичного закладу про доставлення чоловіка з тілесними ушкодженнями.
- Працівники міліції встановили, що біля одного із закладів відпочинку між 35-річним та 23-річним місцевими жителями виник конфлікт, в ході якого останній наніс опоненту кілька ударів ножем. Потерпілого з пораненнями черевної порожнини та грудної клiтини було госпіталізовано до лікарні, - повідомив начальник Олександрійського МВ УМВС в області Олександр Кодак.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Вирішується питання про обрання стосовно підозрюваного запобіжного заходу.

За матеріалами Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool