На Кіровоградщині чоловік намагамвся вистрибнути з вікна багатоповерхівки

Липень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 1320 | Коментарі: 0

Поліцейським вдалося попередити біду, перехопивши громадянина, який мав намір вистрибнути з вікна багатоповерхівки.

26 липня близько 7-ої години ранку наряд поліції охорони у місті Знам’янка по спецлінії «102» отримав повідомлення про те, що в одному з будинків на п’ятому поверсі знаходиться невідомий чоловік, який, ймовірно, намагається вчинити самогубство.

Поліцейські негайно виїхали за вказаною адресою. Прибувши на місце, правоохоронці побачили громадянина, що стояв на відкритому підвіконні, розташованому на міжповерхових сходах під’їзду.

Працівники наряду миттєво прийняли рішення, як мають діяти. Один із них старший сержант Олег Каліновський викликав швидку допомогу, другий – сержант Денис Косянчук перебував на сходах першого поверху, аби не допустити на місце події сторонніх, через яких громадянин міг зробити свій останній крок.

Тим часом лейтенант поліції Станіслав Пасхалов піднявся на п’ятий поверх, де знаходився чоловік. Поліцейський розпочав із ним розмову, зміг підійти на потрібну відстань і в мить, коли громадянин відволікся, миттєво стягнув відчайдуха на сходи під’їзду з вікна. Тим самим врятувавши його життя.

У подальшому наряд поліції охорони передав 42-річного мешканця міста Знам’янка лікарям швидкої допомоги.

За матеріалами управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool