На Кіровоградщині чоловік грабував жінок

Травень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

Ним виявився 23-річний житель Запорізької області. Застосовуючи фізичну силу, чоловік відібрав золоті прикраси у трьох жительок міста Олександрії. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

До Олександрійського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 53-річної місцевої мешканки. Жінка розповіла, що в під’їзді будинку невідома особа заволоділа її золотим ланцюжком з хрестиком.
На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група для з’ясування обставин справи.
- Правоохоронці встановили особу підозрюваного, ним виявився 23-річний житель сусідньої області, - повідомив т.в.о. начальника Олександрійського МВ УМВС в області Олександр Коцар. - Під час слідчих дій було доведено причетність молодика ще до двох фактів пограбування 72 та 77-річної пенсіонерок, які заходили до під’їзду багатоповерхівки.
Викрадені прикраси чоловік продав, а кошти витратив на власні потреби.
За даними фактами розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до шести років.
Особі оголошено про підозру у вчиненні даних кримінальних правопорушень та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За матеріалами Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool