На Кіровоградщині чоловік через інтернет розповсюджував порно за участі неповнолітніх

Травень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1337 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився 32-річний мешканець міста Олександрія. Протиправну діяльність чоловіка у результаті слідчо-розшукових заходів задокументували працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Нацполіції області.

Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні громадянина поліцейські вилучили комп’ютерну техніку, за допомогою якої чоловік здійснював розповсюдження через мережу Інтернет відеофайлів порнографічного характеру за участі неповнолітніх.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України, триває.
Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. Вирішується питання про оголошення особі підозри у вчиненні кримінального правопорушення.

За матеріалами відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool