На Кіровоградщині члени ДВК потрапили в аварію

Жовтень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 2150 | Коментарі: 0

На Голованівщині члени дільничної комісії № 350096 (ст. Голованівськ), що на Кіровоградщині, після того як здали районній ТВК виборчі бюлетені і поверталися на станцію Голованівськ, потрапили в аварію.

Подія трапилася вночі 26 жовтня за населеним пунктом селища Голованівськ на перехресті доріг Миколаїв – Київ та Голованівськ – ст. Голованівськ. Як вдалося з’ясувати ОПОРІ, зараз у Голованівській районній лікарні у важкому стані перебуває член дільничної виборчої комісії Зінаїда Головань (Партія пенсіонерів України), до потерпілої нікого не пускають. Також в аварії отримали травми члени комісії Леонід Коверко («Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина») та Наталія Лагода («НАРОДНИЙ ФРОНТ») Наразі з потерпілими працюють лікарі. Поки що не вдалося з’ясувати подробиці аварії.
Прес-служба Громадянської мережі ОПОРА
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool