На Кіровоградщині брат вирішив провчити брата

Вересень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 949 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією, старший чоловік намагався «перевиховати» молодшого за допомогою палиці, обидва на момент сварки та бійки перебували у стані алкогольного сп’яніння.

«Подія сталася в одному з населених пунктів Благовіщенського району. Попередньо встановлено, що раніше судимий місцевий житель начебто взяв і витратив гроші, які належали родичці, без її відома. Жінка поскаржилася на таку поведінку іншому сину, а він вирішив провчити брата.

У результаті після бійки 42-річного потерпілого з численними травмами було госпіталізовано до медичного закладу. Його 45-річному родичу оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення», - розповів начальник Благовіщенського відділення поліції Ігор Яковлєв.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool