На Кіровоградщині бійці ДСНС загасили 4 пожежі

Квітень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 770 | Коментарі: 0

12 квітня бійці пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградського гарнізону 4 рази залучались на гасіння пожеж різного характеру.

Так, о 22:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Шкільній у с. Казавчин Гайворонського району. Після прибуття на місце виклику рятувальниками було встановлено, що в одній із кімнат житлового будинку горіло 8 м2 речей домашнього вжитку. Бійцями 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон 23:40 пожежу було локалізовано та о 00:12 – ліквідовано. На ліквідацію пожежі залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки

Майже одночасно о 22:53 надійшло повідомлення про пожежу в приватному домоволодінні на вул. Яра Славутича м. Долинська. Як з’ясувалось, горіло 25 м2 домашніх речей та 90 м2 покрівлі приватного житлового будинку. О 23:12 вогнеборці 20-ї ДПРЧ локалізували пожежу та о 00:14 ліквідували вогонь.

Двічі за добу виїздили на гасіння пожеж бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія: о 19:50 загорілось 5 м2 сміття на вул. Нагорна в районному центрі та о 23:20 сталось загоряння 30 м2 сухої трави на відкритій території смт Нова Прага Олександрійського району.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool