На Кіровоградщині бійці ДСНС двічі відкривали двері квартир громадян

Вересень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 743 | Коментарі: 0

15 вересня о 10:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що потрібна допомога по відкриванню дверей квартири на вул. Трудових Резервів м. Олександрія, де перебувають двоє неповнолітніх дітей із хворою матір’ю.

Рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія за допомогою шанцевого інструменту відкрили двері та надали доступ у квартиру поліцейським і медикам.

Інший випадок стався у м. Кропивницький: о 12:37 до оперативно-координаційного центру У ДСНС в області надійшло повідомлення, що на вул. Яновського в одній із квартир на 5-му поверсі житлового будинку перебуває літня жінка 1938 р.н., яка потребує невідкладної медичної допомоги, але самостійно не може відкрити двері помешкання.

Рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький по висувній драбині потрапили через вікно у квартиру та відкрили двері зсередини. Хвору жінку рятувальники знесли на медичних ношах до автомобіля швидкої допомоги. Далі громадянкою опікувались медики.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool