На Кіровоградщини біля водойм проводять роз’яснювальну роботу

Лютий 13, 2020 | Новини | Переглядів: 4629 | Коментарі: 0

13 лютого рятувальниця Гайворонського районного сектора Управління ДСНС України у Кіровоградській області спілкувалася з перехожими та любителями зимової риболовлі на березі р. Південний Буг.

Люди, для яких рибальство – більше, ніж просто відпочинок, здебільшого не піддаються на вмовляння рідних не йти до річки чи ставка.

Тож рятувальниця не тільки нагадала співрозмовникам правила безпеки, а й акцентувала увагу на трагічних наслідках, які підстерігають відчайдухів на тонкій кризі, та радила, які предмети першої необхідності потрібно мати при собі, беручись за таку ризиковану справу. Зокрема, поряд з лункою необхідно покласти дошку, не завадить і мотузка, яку можна подати, рятуючи іншого рибалку.

Також рибалкам настійно радили не засиджуватися з вудкою до ночі та повідомляти рідним про своє місцезнаходження. Рятувальниця роздала листівки із застереженнями, правилами безпеки та номером телефону Служби порятунку – «101».

Прес-служба У ДСНС в області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool