На Кіровоградщині біля ставка с. Ганнівка відбувся рейд

Липень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 1320 | Коментарі: 0

Спекотні дні якнайліпше підходять для відпочинку біля прохолодних ставків, річок, озер, якими багата Кіровоградщина.

Від всепоглинаючої спеки думки плинуть повільно та не хочеться міркувати про важливі речі. Можливо через це відпочинок на воді інколи приносить людині не тільки полегшення від гарячого повітря, але й біду. Через власну необережність найчастіше стаються випадки загибелі громадян на водоймах.

Враховуючи це, рятувальники Кіровоградської області посилено ведуть роз’яснювальну роботу серед відпочивальників та закликають людей бути вкрай уважними та обережними, збираючись зануритись у воду.

Так, 20 липня відповідні заходи були проведено рятувальниками Управління ДСНС у Кіровоградській області біля ставка с. Ганнівка Долинського району. Сьогодні тут було багато дітлахів, що доречно, зважаючи на те, що саме діти потребують пильного контролю з боку дорослих. Рятувальники роздали усім відпочивальникам листівки застерігаючого змісту та пояснили, чого не варто робити, аби не загинути під водою. Насамперед фахівці Служби порятунку нагадували дорослим щодо нерозумного намагання продемонструвати навички плавання, перебуваючи напідпитку. Також застерегли від купання у незнайомому місці, а особливо – пірнання. А щодо дітей – прохання одне: не залишати їх без нагляду та бути поряд на березі та у воді.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool