На Кіровоградщині біля місцевих водойм провели профілактичну роботу

Грудень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 561 | Коментарі: 0

Нестійка тонка крига становить велику небезпеку для життя рибалок і дітей. 

Перша категорія свідомо випробовує долю задля доволі сумнівного задоволення – зимової риболовлі, а діти – друга категорія – просто з цікавості та природної допитливості ризикують загинути, ступивши на підступний лід.

Щоб застерегти людей від необачних кроків «в нікуди», фахівці Служби порятунку Кіровоградщини постійно приходять прямо до «рибних місць», де завжди можна знайти бодай одного або цілу групу відчайдухів.

Так, 10 грудня профілактичну роботу біля місцевих водойм провели рятувальники Долинського, Добровеличківського та Голованівського районів.

Рятувальники переконували не лише рибалок, а й усіх, хто проходив повз замерзлі водойми, що, вирішивши ступити на лід, потрібно заздалегідь подбати про власну безпеку. Мінімум – придбати рятувальний жилет, який дозволить протриматись у воді до прибуття допомоги. Крім того, кожен повинен знати ознаки смертельно небезпечної криги, ставати на яку не можна ні в якому разі. Дітей взагалі краще не допускати до води, а забезпечити їм більш змістовне та безпечне дозвілля.

На завершення розмови співрозмовники отримали від рятувальників тематичні листівки із правилами поведінки на воді.

На Кіровоградщині, біля місцевих водойм, провели профілактичну роботу

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool