На Кіровоградщині безкоштовним харчуванням у закладах загальної середньої освіти забезпечено 3866 учнів

Листопад 19, 2018 | Новини | Переглядів: 727 | Коментарі: 0

Таку інформацію на апаратній нараді озвучив начальник управління комунікацій з громадськістю ОДА Віталій Останній, аналізуючи стан виконання обласної соціальної акції "Пам'ятаємо. Підтримуємо. Допомагаємо".

Безкоштовним харчуванням у закладах загальної середньої освіти забезпечено 3866 учнів та 1442 вихованці дитсадків членів сімей загиблих учасників АТО/ООС.

Він зазначив, що під динамічним спостереженням лікарів знаходиться 352 члена сімей загиблих учасників АТО. В поточному році 226 із них пройшли профілактичний медогляд, 143 осіб отримали амбулаторне та 40 стаціонарне лікування, 2 пацієнти проліковано в обласній бальнеологічній лікарні.

На базі госпіталю протягом поточного року психологічну реабілітацію отримали 78 членів сімей загиблих учасників АТО/ООС.
Окремий наголос Віталій Останній зробив на організації літнього оздоровлення для дітей загиблих військовослужбовців.

Так, цього літа у пришкільних таборах відпочинком охоплено 263 учні відповідної категорії. Протягом оздоровчої кампанії 2018 року у стаціонарних оздоровчих закладах відпочили 34 дитини.

"Звичайно ті території, які залучили представників бізнесу до допомоги зазначеним категоріям сімей набагато краще і оперативніше вирішують проблемні питання", - зауважив посадовець. За його словами, не усі території здійснили закріплення за родинами представників бізнесу. Не завершили зазначену роботу Благовіщенський, Бобринецький, Новомиргородський, Олександрівський райони та усі 4 міста обласного підпорядкування. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool