На Кіровоградщині - автомобільний бум

Квітень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 1069 | Коментарі: 0

Запуск доступних програм кредитування придбання нових та вживаних автівок призвів до пожвавлення автомобільного ринку в Україні.

Як стверджують експерти, в 2015 році в Україні було продано 46 тисяч нових авто, в 2016-му – 65 тисяч, а в 2017 році – 80 тисяч 271 авто. Експерти прогнозують продаж більше 100 тисяч автомобілів у нинішньому році. Не оминув автомобільний бум і Кіровоградщину.

Простота оформлення та доступність кредитування авто у ПриватБанку надали можливість 111 жителям області стати щасливими власниками омріяних автівок.

ПриватБанк значно розширив можливості програми «Авто в розстрочку», приємно знизивши відсоткові ставки та знявши будь-які обмеження щодо вибору автомобіля. Тепер придбати в кредит можна і нову, і вживану автівку, вибирати омріяний товар - не лише на площадках ПриватБанку, але й на будь-яких автомайданчиках країни, в тому числі і онлайн. Крім того, для банку немає значення ні рік випуску авто, ні термін його перебування у власності попереднього господаря.

«Ми допоможемо придбати будь-яке авто, яке зареєстровано на території України, - пояснює Євген Ратушний, керівник напрямку споживчого кредитування Кіровоградської філії ПриватБанку. - Відсутність необхідної суми - зовсім не привід відмовлятися від мрії. А ще, банківські послуги зовсім не впливають на ціну, про яку була попередня домовленість із господарем. Для оформлення авто у лізинг необхідно лише вказати номер свого мобільного телефону. Все інше зроблять співробітники банку. Ми оплатимо усі ваші мрії при одній лише умові - не менше 10-відсоткового авансу. У разі 25-відсоткового внеску за вживану автівку навіть про страхування автомобіля не запитаємо».

«Давно мріяв змінити свою автівку на новішу, комфортнішу, але грошей на ту, яка запала у душу та не давала спати:), не вистачало, - розповідає пан Іван із м. Знам’янка. - ПриватБанк вкотре допоміг. І відсотки конкурентні, і довідка про доходи не потрібна, і вживані автівки кредитуються, ще й можливість дострокового погашення без комісій заохочує до швидшого погашення та економії на відсотках».

Як повідомили у ПриватБанку, з 01.06.2017 року - початку роботи програми «Авто в розстрочку» - 111 жителів Кіровоградщини вже скористались її перевагами і можуть мандрувати автомобілем уже сьогодні, при цьому виплачуючи його вартість частинами (щомісячний платіж). Дізнатись про всі подробиці роботи цієї програми можна у будь-якому відділенні ПриватБанку.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool