На Кіровоградщині автобус із школярами ледь не потрапив під поїзд

Березень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

На перегоні Капустине – Виска, що на Кіровоградщині, сталося ДТП за участю автобусу, який перевозив дітей.

Подія сталася на регульованому переїзді, коли водій шкільного автобуса «Еталон», який перевозив 10 школярів, спочатку зупинився перед заборонним показанням світлової та звукової сигналізації, але потім з невідомих причин виїхав на переїзд, де його зачепив тепловоз із колієвимірювальним вагоном, що рухався на швидкості 77 км/год.

Внаслідок зіткнення пошкоджено паливний бак та деякі елементи екіпажної частини тепловозу, а також кузову колієвимірювального вагону. В автобусі пошкоджено бампер, ліве крило та ліву фару.
На щастя постраждалих немає.

Залізничники нагадують, що причинами ДТП є грубі порушення Правил дорожнього руху, поспішність і необачність водіїв автотранспортних засобів та вкотре закликають водіїв автотранспорту бути уважними та обережними на залізничних переїздах, не ризикувати власним та чужим життям!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool