На Кіровоградщині авто перетворилося на факел (ФОТО)

Червень 18, 2019 | Новини | Переглядів: 1728 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 6 разів виїздили на гасіння пожеж різного характеру.

Так, 17 червня о 09:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на трасі Джулинка-Благовіщенське Благовіщенського району. Як з’ясувалось на місці пожежі, горить автомобіль «ГАЗ 3105». Силами вогнеборців 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 09:39пожежу було локалізовано та о 09:42 – ліквідовано.

Об 11:39 бійці 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Компаніївка залучались на ліквідацію загоряння 24 м2 покрівлі господарчої будівлі та 0,5 тонни сіна в ній, що виникло на території приватного домоволодіння по вул. Шкільна с. Губівка Компаніївського району.
О 12:20 бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький приборкали пожежу автомобіля «Opel Vectra» по вул. Архангельська в обласному центрі. Майже одночасно, о 12:22, вогнеборці 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове залучались на гасіння легкового автомобіля «ВАЗ 2106» по вул. Інгулецька с. Богданівка Петрівського району.
Вже 18 червня о 02:42 рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка гасили пожежу 30 м2 домашніх речей у металевому вагончику по вул. Грушевського в районному центрі.
Крім цього, силами вогнеборців 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини було ліквідовано пожежу 0,2 га сухої трави на відкритій території поблизу смт Петрове.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 6 разів виїздили на гасіння пожеж різного характеру.

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 6 разів виїздили на гасіння пожеж різного характеру.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool