На Кіровоградщині активно працюють класи безпеки (ФОТО)

Березень 09, 2023 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

В обласному центрі у Класі безпеки Головного управління ДСНС у Кіровоградській області було проведено два заняття зі школярами.

На Кіровоградщині активно працюють класи безпеки (ФОТО)

На Кіровоградщині активно працюють класи безпеки (ФОТО)

На Кіровоградщині активно працюють класи безпеки (ФОТО)

На Кіровоградщині активно працюють класи безпеки (ФОТО)


Цього дня уроки безпеки відвідали учні молодших класів Муніципального колегіуму та старшокласники Фортечної гімназії обласного центру.

В інтерактивному навчальному просторі для школярів провели два уроки безпеки, кожен з яких дав можливість розкрити дітям такі важливі питання безпеки життєдіяльності відповідно до їх вікових особливостей та з урахуванням їх пізнавальних інтересів.

Разом з рятувальниками діти пригадали правила пожежної та мінної безпеки, ознайомилися з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та порядком надання домедичної допомоги постраждалим.

Уроки проходили у двох навчально-практичних кімнатах, обладнаних усім необхідним для проведення цікавих занять, аби підростаюче покоління формувало правильні навички щодо того, як жити безпечно.

Від Дитячого фонду ООН UNICEF наймолодші відвідувачі отримали яскраві навчальні матеріали, які допоможуть їм самостійно опановувати науку безпеки весело та цікаво.

Безпекова програма для старшокласників в обов’язковому порядку передбачає їх ознайомлення з роботою руху Дружин юних рятувальників-пожежних, який останнім часом набирає усе більшої популярності серед молоді.

Тож, цей урок у Класі безпеки для багатьох відвідувачів став першим кроком у незвіданий простір нових можливостей. А дехто вже під час заняття вирішив долучитися до молодіжного протипожежного руху та подав електронну заявку. А зробити це було дуже просто, маючи мобільний телефон, доступ до Wi-Fi та кілька хвилин вільного часу.

Можливо, для тих, хто наразі стоїть перед непростим вибором подальшого професійного самовизначення, знайомство з рухом Дружин юних рятувальників стане поворотним у житті.

ГУ ДСНС України у кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool