На Кіровоградщині аграріям нагадують про заходи безпеки під час посівної

Березень 19, 2019 | Новини | Переглядів: 2344 | Коментарі: 0

У березні – квітні поточного року за ініціативи Управління Держпраці у Кіровоградській області та за підтримки обласної державної адміністрації в містах і районах Кіровоградщини проводяться семінари на тему: «Дотримання законодавства про працю, безпеку та гігієну праці під час весняно-польових робіт».

У заходах беруть участь начальник Управління Держпраці Сергій Подорожний та фахівці Управління, посадові особи РДА, керівники та фахівців суб’єктів господарювання агропромислового комплексу, представники секторів Управління Державної міграційної служби, Фонду соціального страхування, ЗМІ.

Фахівці висвітлюють питання про дотримання законодавства про працю, легалізацію зайнятості, атестацію робочих місць. Також йдеться про першочергові заходи з охорони праці під час проведення весняно-польових робіт з урахуванням нових нормативно-правових актів з охорони праці, гігієну праці у сільськогосподарському виробництві (проведення медоглядів, застосування засобів індивідуального захисту).

Семінари вже відбулися в Інституті сільського господарства Степу НААН України, на базі Благовіщенської, Маловисківської, Новоархангельської райдержадміністрацій.   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool