На Кіровоградщині 7 пожеж сухої трави та сміття ліквідовано вогнеборцями

Вересень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 744 | Коментарі: 0

22 вересня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 7 разів гасили пожежі сухої рослинності та сміття на відкритих територіях.

Займання загальною площею 7,65 га ліквідовані біля м. Новоукраїнка, за межами с. Верблюжка Новгородківського району, на вул. Леніна у с. Клинці Кіровоградського району, вздовж об’їзної дороги біля м. Кропивницького, біля с. Лозуватка Олександрійського району, на відкритій території на вул. Свердлова в смт Петровому, за межами с. Варваро-Олександрівки Добровеличківського району

Шановні громадяни! Служба порятунку закликає усіх бути відповідальними за кожен свій вчинок, який може спричинити пожежу – не кидайте непогашені недопалки, утримайтесь від розпалювання багать, слідкуйте, щоб діти не мали доступу до сірників та пожежонебезпечних речовин і предметів. Лише спільними зусиллями ми зможемо попередити пожежі.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool