На Кіровоградщині 5 разів за минулу добу рятувальники гасили пожежі

Липень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1224 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів виїздили на гасіння пожеж рослинності.

Так, о 8:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу пожнивних залишків на площі 700 м2 в районі автодороги Голованівськ-Свірневе. Пожежу приборкали вогнеборці 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівська.
У с. Мальовниче Кіровоградського району об 11:45 на відкритій території сталась пожежа 1 га сухої трави. Силами рятувальників 1-го Державного пожежно-рятувального загону пожежу було ліквідовано. О 16:00 загорілась 300 м2 сухої трави в с. Піддубне Новоукраїнського району. Пожежу загасили вогнеборці 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнки та місцева пожежна команда ТОВ «Гіталова». Подібні пожежі також стались о 19:20 біля смт Новгородки, де горіло 150 м2 трави, та о 19:56 – на околиці с. Дружелюбівка Добровеличківського району, де загорілась трава площею 400 м2.

Шановні громадяни! Бережіть навколишнє природне середовище, слідкуйте за збереженням нашої екосистеми, адже пожежі сухої рослинності дуже швидко поширюються та знищують на своєму шляху усе. Будьмо відповідальними!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool