На Кіровоградщині 36-річна «доглядальниця» обікрала 70-річну жінку

Липень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 1290 | Коментарі: 0

Повідомлення про злочин надійшло до поліції за кілька місяців після пригоди. Пенсіонерка, що зберігала заощадження на банківському рахунку, вирішила перевірити його баланс. Коли ж з’ясувалося, що він дорівнює нулю, звернулася за допомогою до поліції.

В результаті проведених заходів, поліцейським вдалося встановити особу злодійки. Нею виявилася 36-річна «доглядальниця» бабусі.

За попередніми даними, маючи доступ до особистих речей потерпілої, жінка запримітила у гаманці банківську картку. За деякий час їй вдалося самостійно зареєструватися в системі електронного банкінгу, а потім, використовуючи не складні маніпуляції, отримати доступ до грошових коштів, які знаходилися на рахунку.

«Отримувати всю суму підозрювана відразу не збиралася. На початку вона перевела в готівку лише кілька тисяч, а згодом, усвідомивши, що крадіжка лишилася не поміченою, наважилася повторити те саме, аж поки не закінчилися гроші. Для того, аби виявити злодійку, поліцейським знадобилося кілька годин», – розповідає начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко.

Нині жінці оголошено про підозру. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

За матеріалами Петрівського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool