На Кіровоградщині 20-річну дівчину викрили у скоєнні крадіжки

Січень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

Непрацююча жінка підозрюється у тому, що під час відпочинку за місцем тимчасового мешкання 25-річного жителя Київщини додала в алкоголь лікарський засіб «клофелін», після чого викрала належні чоловіку кошти та мобільний телефон. За такі дії особі загрожує покарання – до 3 років позбавлення волі.

Пригода сталася у місті Кропивницький минулих вихідних. Мешканець Київської області, що прибув до обласного центру у справах, познайомився з дівчиною, запросив її до себе в гості до квартири, яку винаймав.

Під час спільного вживання алкогольних напоїв, чоловіку несподівано стало зле і він знепритомнів. Коли ж прийшов до тями, збагнув що знаходиться в квартирі один, а з кишені куртки зникли належні йому грошові кошти у сумі 500 доларів США та дорого вартісний мобільний телефон.

«Поліцейським того ж дня вдалося встановити особу підозрюваної. Нею виявилася 20-річна жителька Маловисківського району, мати 3-річної дівчинки. Жінка залишила доньку батькам та поїхала до Кропивницького, аби влаштуватися на роботу, однак згодом, очевидно, вирішила знайти для себе інший спосіб заробітку», – розповідає начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми кримінальної поліції ГУНП в області Олександр Калачнюк.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За такі дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool