На Кіровоградщині 19-річний хлопець вбив пенсіонера

Січень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 826 | Коментарі: 0

За попередніми даними, під час конфліктної ситуації 19-річний хлопець до смерті побив 74-річного пенсіонера.

До Вільшанського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району у своєму домоволодінні виявлено без ознак життя тіло господаря.

Поліцейські негайно виїхали на місце події. У результаті проведення першочергових слідчих дій встановили, що напередодні до потерпілого на таксі приїжджав уродженець Вільшанського району, а нині житель Миколаївської області.
Хлопець прийшов до дідуся з’ясувати стосунки через те, що місцевий мешканець нібито розповсюджував про нього неправдиві чутки. Між «гостем» та господарем виникла сварка, під час якої зловмисник ударив потерпілого металевим рожковим ключем, що призвело до смерті чоловіка.

«Менше доби знадобилося правоохоронцям, аби встановити місцезнаходження правопорушника. Особу затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), - розповів т.в.о. начальника Вільшанського ВП Голованівського ВП Олександр Зеленецький. – На території домоволодіння працівники поліції виявили та вилучили речові докази злочину – знаряддя вбивства».

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Триває розслідування.

За матеріалами Вільшанського відділення
Голованівського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool