На Кіровоградщині 17-річний юнак обікрав пасажира у потязі

Квітень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 804 | Коментарі: 0

Ним виявився 17-річний юнак, що їхав із потерпілим в одному вагоні. Коли хлопець виходив на своїй станції, то прихопив особисті речі попутника.

Викрадене майно працівники поліції вилучили та повернули власнику. Триває розслідування. Раніше хлопець вже був судимий за крадіжки. «До Новоукраїнського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що пасажир одного з потягів, який рухався територією району, виявив пропажу рюкзака з документами, ноутбуком та телефоном.

Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника. З’ясувалося, що це попутник потерпілого, неповнолітній мешканець району. За місцем мешкання злодія працівники поліції виявили викрадені речі, якими він не встиг скористатися у власних цілях», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або до 5 років обмеження чи позбавлення волі.

Особі оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool