На Кіровоградщині 14-річний хлопець завдав чоловіку тяжких тілесних ушкоджень

Січень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

Ним виявився 14-річний мешканець міста Долинська. За попередніми даними, зловмисник побив потерпілого під час сварки. Правоохоронці розслідують обставини злочину.

Напередодні до поліції надійшло повідомлення з приймального відділення районної лікарні про те, що до реанімації доставлений 29-річний місцевий мешканець із численними тілесними ушкодження.

«Поліцейські встановили, що чоловік перебував у гостях у своїх знайомих. Коли повертався додому, на вулиці між ним та невідомими особами виник конфлікт. Під час сварки один із незнайомців завдав потерпілому ударів дерев’яною палицею в область голови.
Вжитими оперативно-розшуковими заходами поліцейські за «гарячими слідами» встановили особу зловмисника. Ним виявився 14-річний місцевий мешканець, – повідомив начальник Долинського відділу поліції Сергій Тюлєнєв.

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження)

Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Слідство триває.

За матеріалами Долинського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool