На Донбасі кропивницький гвардієць під обстрілами врятував більше 500 бійців

Липень 05, 2022 | Новини | Переглядів: 2135 | Коментарі: 0

Сергій - військовий водій однієї з частин Національної гвардії України, родом із Кропивницького. 

З перших днів повномасштабного російського вторгнення виконував бойові завдання безпосередньо на лінії зіткнення в Донецькій області.

Сотні поранених побратимів, як із НГУ, так й інших військових підрозділів, ризикуючи своїм життям, він вивіз у безпечну зону.

 «Ось дивись, у мирному житті професія водія у нас вважається заурядною, звичайною. А на війні немає другорядної роботи. Кожен – кухар, медик, водій – одиниця стратегічна. Під час воєнних дій важливість кожного збільшується в сто крат. Там кожен герой. Але ніхто, віриш, ніхто себе таким не вважає. Просто самовіддано роблять своє діло», - розмірковує Сергій.

Сергій прийшов до лав Нацгвардії у 1999 році. За спиною тисячі кілометрів доріг при виконанні службово-бойових завдань. У 2014, 2015, 2017 та 2018 роках ніс службу у районі проведення АТО/ООС.

джерело 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool