На Алеї Героїв у Кіровограді буде організований цілодобовий пункт охорони

Квітень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

Меморіал почесних воїнських поховань - Алею Героїв, що на Рівнянському цвинтарі чекають зміни.

Сьогодні, першого квітня міський голова Андрій Райкович, разом зі своїми заступниками Олександром Мосіним та Олександром Грабенком, секретарем міськради Сергієм Бойком, начальником управління капітального будівництва Віктором Ксенічем, та головним архітектором міста Вадимом Мєздріним виїхали на обстеження стану Меморіалу воїнів АТО.
Алея Героїв доглянута, та прибрана. Єдине, що необхідно зробити – відновити огорожу, що відділяє Алею від старого цвинтаря. Огорожа вже стара, тож її замінять.
- Цей паркан необхідно замінити, при цьому, можна виготовити його із сучасніших матеріалів, наприклад з металопрофілю. Його можна підібрати за кольором та стилем, - наголосив міський голова. - Зробити все треба якісно, але в найкоротші терміни. Нова огорожа має з’витись вже до Великодня.
Також на території Алеї облаштують пункт охорони, щоб забезпечити цілодобове чергування і захист могил від вандалів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool