На Кіровоградщині рятувальники долучились до святкових заходів на честь Дня сім`ї

Травень 19, 2019 | Новини | Переглядів: 1201 | Коментарі: 0

З нагоди міжнародного Дня Сімʼї вчора, 18 травня, у м. Знамʼянка відбулись святкові заходи. У міському парку відпочинку було представлено багато різноманітних локацій, однією з них стала локація Служби порятунку.

Рятувальники демонстрували бойовий одяг, захисне спорядження, пожежний та аварійно-рятувальний автомобілі 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знамʼянка. Також відвідувачі мали змогу побачити роботу чергового караулу пожежно-рятувального підрозділу.

Діти охоче приміряли бойовий одяг та спорядження бійців пожежно-рятувальної служби, одягали протигази, розпитували про їх призначення, цікавились, як це можливо працювати у такому важкому одязі. Бійці чергового караулу спеціально розмотали пожежні рукави та продемонстрували, як і з допомогою чого вони гасять пожежі, рятують людей, відповіли на усі запитання стосовно бойових буднів Служби порятунку, а також розповіли про правила безпеки, яких потрібно дотримуватись, щоб не сталось біди. Усім учасникам цього свята співробітники пожежно-рятувальної служби розповіли про необхідність дотримання основних правил поведінки у повсякденному житті, особливо під час канікул, а також застерегли малечу від необачних вчинків та пустощів із вогненебезпечними предметами, що можуть призвести до великого лиха.
             

Було приємно спостерігати, як діти з батьками задоволені можливістю відчути себе рятувальником. Можливо, цей захід стане поштовхом для когось із дітей до вибору майбутньої професії – рятувати людей.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool