МОЗ зацікавлений у збереженні медичної освіти на Кіровоградщині

Травень 24, 2021 | Новини | Переглядів: 1314 | Коментарі: 0

Міністерство охорони здоров’я зацікавлене у збереженні медичної освіти на Кіровоградщині. Про це повідомив тимчасово виконуючий обов’язки голови ОДА Валерій Жалдак під час апаратної наради сьогодні, 24 травня.

«Минулого тижня відбулася зустріч із керівництвом МОЗу з питання подальшої роботи медичного вишу в Кропивницькому. Ми отримали підтримку в тому, щоб забезпечити транзитний період до того часу, поки не налаштуємо вищу медичну освіту в нашій області. Так само про складну ситуацію поінформований і Офіс президента. Продовжуємо працювати над розв’язанням цієї проблеми», - зазначив Валерій Жалдак.

Як повідомлялося раніше, два університети Кіровоградщини зацікавлені в тому, щоб стати потенційною базою для надання медичної освіти. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool