Молодіжний благодійний бал відбудеться у Кіровограді

Лютий 10, 2016 | Новини | Переглядів: 1307 | Коментарі: 0

14 лютого 2015 року в Кіровоградській обласній філармонії відбудеться другий Єлисаветградський молодіжний благодійний бал в рамках акції «Кохання заради добра», присвячений Дню всіх закоханих.

Організатором балу виступає Молодіжна рада при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради та відділ у справах сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради.

Бал відкриється о 17.00 виконанням класичної музики камерним оркестром «Концертіно», а продовжать його музичний супровід вихованці Кіровоградського музичного училища. В програму заходу також входять майстер-класи з віденського вальсу від Народного ансамблю бального танцю «Конвалія». На гостей балу чекатимуть розіграші, конкурси, аукціони та приємні призи - можливість не лише гарно провести час, а й долучитись до благодійності.

Виручені кошти будуть направлені на підтримку молодої сім’ї учасника АТО. Організатори балу планують зустріти близько 400 гостей.

Дрес-код: жінкам – бальна сукня, чоловікам – фрак, або класичний костюм та краватка – метелик..
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool