МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Липень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1115 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 27 червня по 2 липня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

27 червня у с. Хмельове Маловисківського району на автошляху Стрий-Кіровоград-Знам'янка через самозаймання речей виникла пожежа причепу вантажного автомобіля. Займання ліквідовано місцевим пожежно-рятувальним підрозділом.
У Світловодську виникла пожежа дивану та постільних речей на площі 2 м2 в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі встановлюється. Завдяки оперативним діям рятувальників вогонь не завдав значних збитків.
У с. Цибулеве Знам'янського району виникла пожежа 200 м2 сухої трави на відкритій території. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді на березі Інгулу виявлено мінометну міну періоду Великої Вітчизняної війни. Групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області виявлений боєприпас знешкоджено.
28 червня у с. Іскрівка Петрівського району виникла пожежа 1200 м2 сухої трави на відкритій території. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. З такої ж причини у Кіровограді на розі вул. Глінки та вул. Верхньої виникла пожежа 150 м2 сміття на відкритій території.
У смт Голованівськ рятувальниками ліквідовано пожежу 7 м2 домашніх речей в житловому будинку. Причина займання встановлюється.
29 червня у с. Турія Новомиргородського району виникла пожежа 40 м2 покрівлі житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
В смт Олександрівка виникла пожежа 1 м2 надвірної споруди на території домоволодіння 58-річної місцевої жительки. Причина пожежі –необережність господарки з вогнем при спалюванні сміття.
В Олександрійському районі на Кременчуцькому шосе ліквідовано пожежу моторного відсіку автомобіля «ВАЗ-2106». До пожежі призвело коротке замикання електромережі автомобіля.
В Олександрії на місцевому сміттєзвалищі виникла пожежа площею 200 м2. Причина пожежі – самозаймання сміття.
В Кіровограді по вул. Тобілевича ліквідовано пожежу матрацу в квартирі одноповерхового житлового будинку. Причина – необережність 47-річного господаря з вогнем при курінні.
В Кіровограді по вул. 50 років Жовтня ліквідовано пожежу 3 м2 дерев’яних стелажів в металевому гаражі. Орієнтовна причина займання – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В с. Йосипівка Петрівського району ліквідовано пожежу 40 м2 покрівлі приватного житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
В Кіровограді по вул. Пацаєва місцевим пожежно-рятувальним підрозділом надано допомогу співробітникам міліції по відкриванню дверей квартири.
30 червня у с. Дереївка Онуфріївського району ліквідовано пожежу 15 м3 дров та 50 м2 покрівлі господарчої споруди. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді по вул. Суворова ліквідовано пожежу 15 м2 покрівлі надвірної споруди в приватному домоволодінні. У селищі Новому ліквідовано пожежу 30 м2 господарчої споруди. Причини пожеж встановлюються.
У с. Новий Стародуб Петрівського району ліквідовано пожежу домашнього майна та 20 м2 покрівлі літньої кухні в приватному домоволодінні. Причина пожежі встановлюється.
В с. Ясинуватка Онуфріївського району на місцевому ставку внаслідок необережного поводження на воді загинув 74-річний чоловік. Обставини загибелі встановлюються. Особовим складом місцевого пожежно-рятувального підрозділу тіло загиблого вилучено з водойми.

1 липня в Кіровограді по вул. Звенигородській ліквідовано пожежу 170 м2 сміття на відкритій території. Причина встановлюється.
В м. Мала Виска ліквідовано пожежу 1 м2 домашніх речей в коридорі п’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.
У Кіровограді та в с. Воронівка Новоукраїнського району ліквідовано 3 пожежі сухої трави на відкритій місцевості загальною площею 140 кв м.
В смт Димитрове м. Олександрії ліквідовано пожежу 30 м2 покрівлі надвірної споруди в приватному домоволодінні. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.
В смт Вільшанка ліквідовано пожежу 6 м2 покрівлі господарчої споруди та 300 кг соломи в приватному домоволодінні. Причина пожежі встановлюється.
В Кіровограді пожежно-рятувальним підрозділом надано допомогу місцевій жительці по демеркуризації ртуті з пошкодженого медичного термометра.
2 липня в Кіровограді ліквідовано пожежу 15 м2 сміття на відкритій території, що виникла через необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool