МНС: Оперативні зведення

Лютий 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1241 | Коментарі: 0

З 9.00 3 лютого по 9.00 5 лютого 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

3 лютого в Новомиргороді, в будинку, що належить 32-річній місцевій жительці, зайнялося 1 кв м стіни та 4 балки перекриття. А в селі Голикове Олександрівського району зайнявся димохід у будинку 52-річної місцевої жительки. Пожежі спричинило порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні димаря.
Порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення призвело до пожежі 80 кв м покрівлі та 40 кв м перекриття будинку в селі Підгайці Кіровоградського району. А в селі Перчунове Добровеличківського району через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі горіла покрівля літньої кухні та гаражу у приватному домоволодінні.
В Олександрії на сміттєзвалищі Кременчуцького шосе виникла пожежа площею 100 кв м. Причина – самозаймання сміття.
У селі Приютівка Олександрійського району з причини, яка наразі встановлюється, виникла пожежа 150 кг сіна та покрівлі гаражу в домоволодінні 62-річного пенсіонера.
4 лютого в селі Мартоіванівка, передмісті Олександрії, зайнялася покрівля та дерев’яна обрешітка гаражу. Причина пожежі встановлюється.
Необережність сина господарки під час куріння призвела до пожежі 12 кв м покрівлі господарчої споруди у Гайвороні.
У Кіровограді по вулиці Садовій через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення на горищі приватного житлового будинку зайнялися домашні речі.
У Кіровоградському районі на автошляху Стрий-Кіровоград-Знам’янка рятувальники допомогли водієві відбуксувати несправний автомобіль «МАН» до станції технічного обслуговування.
5 лютого у селі Перегонівка Голованівського району з причини, яка встановлюється, виникла пожежа 1,5 кв м перекриття будинку 66-річної власниці.
У Долинській коротке замикання електромережі призвело до пожежі домашніх речей у господарчій споруді, що належить 62-річному пенсіонеру.
У Кіровограді по вулиці Свердлова виникла пожежа господарчої споруди у приватному домоволодінні, у Гайвороні горів 1 м кв перекриття житлового будинку, а у селі Миколаївка Кіровоградського району – 24 м кв господарчої споруди.
Коротке замикання електромережі призвело до пожежі веранди житлового будинку у Новоукраїнці.
В Олександрії рятувальники надали допомогу по відкриванню дверей квартири 85-річній господарці. Таку ж допомогу рятувальники надавали у Кіровограді по вулиці Преображенській.
6 лютого у Кіровограді по вулиці Гоголя виникла пожежа пластикового контейнеру для сміття, до якої призвела необережність невстановленої особи під час паління.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool