МНС: Оперативні зведення

Лютий 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1185 | Коментарі: 1

Надзвичайні події з 24 по 27 лютого 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У Кіровограді по вул. Пашутінській виникла пожежа 10 м2 покрівлі господарчої споруди, що належить 54-річній місцевій жительці. Причина – необережне поводження з вогнем при палінні власниці будівлі.
В смт Онуфріївка виникла пожежа автомобіля «GREAT WALL», що належить 39-річному чоловіку. Орієнтовна причина пожежі – коротке замикання електропроводки.
В Кіровограді рятувальниками надано допомогу комунальним службам міста по прибиранню бурульок з дахів будівель.
У Кіровограді по вул. 50 років Жовтня рятувальники надали допомогу 74-річному пенсіонеру по відкриванню дверей квартири.
25 лютого в Кіровограді виникла пожежа 0,5 м2 корпусу трансформатора підстанції, що належить приватному підприємству. Причина – коротке замикання трансформатора.
В місті Мала Виска місцевим підрозділом надано допомогу комунальним службам по відкачуванню води з підвального приміщення п’ятиповерхового житлового будинку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool