МНС: Оперативні зведення

Березень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1136 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 23 по 26 березня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

23 березня в Кіровограді по вул. 40 років Перемоги та пров. Сосновому місцевим підрозділом ліквідовано пожежі сухої трави на відкритій території. Займання сухої трави ліквідовано також у Світловодську. Причина пожеж – необережне поводження з вогнем. Пожежу сухої трави ліквідовано у с.Івангород Олександрівського району. Причина пожежі встановлюється.
В с.Листопадове Новомиргородського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 1 тонни соломи та врятовано господарчу будівлю на території приватного домоволодіння, що належить 51-річному місцевому жителю. Причина пожежі встановлюється.
В Кіровограді по вул. Маршала Конєва місцевим підрозділом надано допомогу господарці квартири по демеркуризації ртуті з пошкодженого медичного термометра.
24 березня в Кіровограді по вул. Пашутінській рятувальниками ліквідовано пожежу 2 м2 сміття в підвальному приміщенні двоповерхового житлового будинку, що виникла внаслідок необережного поводження з вогнем невстановленої особи.
В с. Могильне Гайворонського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 0,1 тонни сіна та 6 м2 господарчої споруди на території домоволодіння 44-річної місцевої жительки. Причина пожежі встановлюється.
Рятувальниками ліквідовано шість пожеж сухої трави в Ульяновському районі на 266 км автошляху Київ – Одеса, на території Висобайрацької сільської ради Кіровоградського району, у садовому товаристві «Аромат» м.Світловодська, в м.Кіровограді по вул. Пушкіна та поблизу гаражного кооперативу «Север» та під с.Олексіївка Бобринецького району. Причина пожеж – необережне поводження з вогнем.
В с. Розумівка Олександрівського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу перекриття господарчої споруди, яка належить 52-річному власнику. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У смт Олександрівка рятувальниками ліквідовано пожежу автомобіля «ВАЗ-2106» та покрівлі господарчої споруди на території домоволодіння 47-річного господаря. Причина пожежі встановлюється.
В м. Мала Виска виникла пожежа 5 м2 перекриття та домашніх речей в житловому будинку. Внаслідок пожежі 46-річний господар з опіками голови та рук другого ступеню госпіталізований до Маловисківської ЦРЛ. Причина пожежі встановлюється. Завдяки оперативним діям місцевих рятувальників вдалося врятувати від подальшого поширення вогню будинок та гараж.
25 березня на залізничному вокзалі міста Знам’янка надано допомогу працівникам швидкої допомоги по транспортуванню хворої жінки 1936 р.н. з потягу «Сімферополь-Київ» до карети швидкої допомоги.
9 пожеж сухої трави, що виникли через необережне поводження з вогнем, ліквідовано рятувальниками у Кіровоградському, Світловодському, Онуфріївському районах та в Кіровограді. Пожежу 700 м кв очерету ліквідовано рятувальниками на території Лісопаркової зони в Кіровограді.
В Голованівську рятувальниками ліквідовано пожежу 4 м2 домашніх речей в квартирі одноповерхового житлового будинку. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.
В с. Захарівка Світловодського району виникла пожежа 75 м2 покрівлі житловому будинку, який належить 61-річному власнику. Причина пожежі встановлюється.
В с. Липовеньке Голованівського району ліквідовано пожежу господарчої споруди на території домоволодіння 60-річної пенсіонерки. Причина пожежі – встановлюється.
В с.Торговиця Новоархангельського району виникла пожежа 24 м2 покрівлі господарчої споруди та 1 м3 дров в ній в домоволодінні 53-річної місцевої жительки. Причина пожежі – встановлюється.
В с. Коханівка Знам’янського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 0,5 м2 господарчої споруди, 2 м3 дров та 5 м2 сухої трави на території домоволодіння 51-річного господаря. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. З цієї ж причини виникла пожежа 12 м2 господарчої споруди на території домоволодіння 51-річного жителя с. Варламівка Бобринецького району.
В с. Велика Виска Маловисківського району виявлено мінометну міну часів Великої Вітчизняної війни. Знешкодження виявленого боєприпасу групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення УМНС в області заплановано на 26 березня.
26 березня в с. Соколівське Кіровоградського району виникла пожежа 24 м2 покрівлі житлового будинку, який належить 47-річній місцевій жительці. Причина пожежі – встановлюється.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool