МНС: Оперативні зведення

Квітень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 23 по 24 квітня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

В Світловодську місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 15 м2 домашніх речей та 10 м2 покрівлі господарчої будівлі в домоволодінні 84-річного місцевого жителя. Завдяки оперативним діям рятувальників вогонь не завдав значних збитків та не поширився на житловий будинок.

В Олександрії ліквідовано пожежу 0,3 м2 віконної рами житлового будинку, який належить 61-річній пенсіонерці. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем 37-річного сина господарки.

У Кіровограді по вул. Жовтневої Революції виникла пожежа 2 м2 сміття під сходовою клітиною дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні невстановленої особи.

В Новомиргородському районі виявлено вибухонебезпечні предмети часів Великої Вітчизняної війни. У селі Каніж – 81 мм мінометні міни - 7 од., 75 мм артснаряд - 1 од., 57 мм артснаряд - 1 од. В селі Панчеве - 76 мм артснаряди - 6 од., 82 мм мінометну міну - 1 од., 152 мм артснаряд - 1 од. Групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення управління виявлені боєприпаси знешкоджено.

В Кіровограді по вул. 50 років Жовтня місцевим підрозділом надано допомогу працівникам міліції по відкриванню дверей квартири.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool