МНС: Оперативні зведення

Травень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 4 по 7 травня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

4 травня на території Вільненської сільради Кіровоградського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 10 м2 внутрішнього оздоблення металевої споруди. Причина пожежі – коротке замкнення електромережі. А в с. Дмитрівка Знам'янського району ліквідовано пожежу 9 м2 дерев’яної господарчої споруди, яка належить 74-річному пенсіонеру. До пожежі призвело необережне поводження господаря з вогнем при курінні. Місцевим підрозділом врятовано дві поруч розташовані господарчі споруди.
Застарілі боєприпаси періоду Великої Вітчизняної війни виявлено на території області: в с. Павлівка Світловодського району - 1 мінометну міну калібру 82 мм. Поблизу с.Звенигородка, передмістя Олександрії, - 1 артилерійський снаряд калібру 105 мм, у м. Знам’янка – 2 артилерійські снаряди калібру 76 мм. Всі боєприпаси знешкоджено групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області.
В с. Користівка Олександрійського району місцевим підрозділом надано допомогу місцевій жительці по відкриванню дверей квартири, в якій знаходилась її дитина. А в Малій Висці надано допомогу по відкачці води з підвального приміщення приватного житлового будинку.
5 травня в с. Новокиївка Бобринецького району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 54 м 2 покрівлі житлового будинку. А в селищі Олександрівка ліквідовано пожежу 20 м2 перекриття та 15 м2 покрівлі господарчої будівлі в приватному домоволодінні. Причина пожеж встановлюється.
В Кіровограді за двома адресами рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартир.
6 травня в Олександрії місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 12 м2 перекриття та 2 м2 сміття в господарчої будівлі в приватному домоволодінні. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В Бобринці на автошляху Кіровоград-Миколаїв місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 36 м2 макулатури в господарчій споруді. Причина пожежі – дитячі пустощі з вогнем.
В Світловодську ліквідовано пожежу 0.5 м2 сміття на балконі третього поверху дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
В Бобринці під час гасіння пожежі 9 м2 надвірної дерев'яної споруди в приватному домоволодінні рятувальники запобігли поширенню пожежі на житловий будинок, таким чином вдалося уникнути значних збитків. Причина пожежі встановлюється.
В Олександрії рятувальниками ліквідовано пожежу 25 м2 надвірної споруди, яка належить 54-річній місцевій жительці. В споруду влучила блискавка, через що виникла пожежа.
В Кіровограді на території дачного кооперативу «Тюльпан» ліквідовано пожежу 29 м2 дачного будинку. До пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при користуванні топковою лазнею.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool