МНС: Оперативні зведення

Травень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 4 по 7 травня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

4 травня на території Вільненської сільради Кіровоградського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 10 м2 внутрішнього оздоблення металевої споруди. Причина пожежі – коротке замкнення електромережі. А в с. Дмитрівка Знам'янського району ліквідовано пожежу 9 м2 дерев’яної господарчої споруди, яка належить 74-річному пенсіонеру. До пожежі призвело необережне поводження господаря з вогнем при курінні. Місцевим підрозділом врятовано дві поруч розташовані господарчі споруди.
Застарілі боєприпаси періоду Великої Вітчизняної війни виявлено на території області: в с. Павлівка Світловодського району - 1 мінометну міну калібру 82 мм. Поблизу с.Звенигородка, передмістя Олександрії, - 1 артилерійський снаряд калібру 105 мм, у м. Знам’янка – 2 артилерійські снаряди калібру 76 мм. Всі боєприпаси знешкоджено групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області.
В с. Користівка Олександрійського району місцевим підрозділом надано допомогу місцевій жительці по відкриванню дверей квартири, в якій знаходилась її дитина. А в Малій Висці надано допомогу по відкачці води з підвального приміщення приватного житлового будинку.
5 травня в с. Новокиївка Бобринецького району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 54 м 2 покрівлі житлового будинку. А в селищі Олександрівка ліквідовано пожежу 20 м2 перекриття та 15 м2 покрівлі господарчої будівлі в приватному домоволодінні. Причина пожеж встановлюється.
В Кіровограді за двома адресами рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартир.
6 травня в Олександрії місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 12 м2 перекриття та 2 м2 сміття в господарчої будівлі в приватному домоволодінні. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В Бобринці на автошляху Кіровоград-Миколаїв місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 36 м2 макулатури в господарчій споруді. Причина пожежі – дитячі пустощі з вогнем.
В Світловодську ліквідовано пожежу 0.5 м2 сміття на балконі третього поверху дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
В Бобринці під час гасіння пожежі 9 м2 надвірної дерев'яної споруди в приватному домоволодінні рятувальники запобігли поширенню пожежі на житловий будинок, таким чином вдалося уникнути значних збитків. Причина пожежі встановлюється.
В Олександрії рятувальниками ліквідовано пожежу 25 м2 надвірної споруди, яка належить 54-річній місцевій жительці. В споруду влучила блискавка, через що виникла пожежа.
В Кіровограді на території дачного кооперативу «Тюльпан» ліквідовано пожежу 29 м2 дачного будинку. До пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при користуванні топковою лазнею.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool