Місцеві бюджети Кіровоградщини отримали понад 261 мільйон гривень плати за землю

Січень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

Протягом 2013 року від юридичних та фізичних осіб регіону до місцевих бюджетів усіх рівнів надійшло 261,3 млн. грн. за користування землею. Це на 21,1 мільйона, або на 8,8% більше, ніж за 2012 рік.

Плата за землю включає в себе два види обов’язкових платежів – земельний податок та орендну плату. Перший повинні сплачувати власники землі та землекористувачі, другу – орендарі земельних ділянок, як фізичні, так і юридичні особи.
„Таким чином, кожен землекористувач повинен сплачувати податок. Легалізація земельних відносин – основний напрямок нашої спільної з місцевими органами влади роботи”, – наголосив начальник ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Лебедєв.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool