Місцеві бюджети Кіровоградщини одержали понад 80 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб

Лютий 25, 2014 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

Протягом січня 2014 року до місцевих скарбниць області перераховано 81,2 млн. грн. податку. Це майже на 6 відсотків або 4,5 мільйона більше, ніж за цей же період 2013 року.

У Головному управлінні Міндоходів у Кіровоградській області впевнені, що запорукою стабільного зростання надходжень до місцевих бюджетів є легалізація ринку праці. Виплата заробітної плати „в конвертах”, нижче мінімально встановленого рівня та не оформлення трудових відносин – соціально небезпечні явища, яким протидіють органи доходів і зборів.
„Ми використовуємо різносторонні методи виявлення прихованих доходів, як перевірочного, так і роз’яснювального характеру. Кожен житель області повинен усвідомлювати, що нелегальна зайнятість – це проблема не тільки фіскальна, але й соціальна. Від цього розуміння прямо залежить результативність роботи у цьому напрямку”, – зазначив начальник обласного управління Міндоходів Олександр Лебедєв.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool