Місто готується до громадських слухань і опитування щодо перейменування Кіровограда

Червень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1194 | Коментарі: 0

17 червня у Кіровоградській міській раді відбулося перше засідання координаційної групи з питань організації підготовки та проведення громадських слухань і громадського опитування щодо перейменування міста.

На своєму першому засіданні під головуванням заступника міського голови Сергія Колодяжного координаційна група підтвердила засади того, що саме кіровоградці мають визначати назву власного міста. Сергій Колодяжний запевнив, що робота координаційної групи відбуватиметься максимально відкрито і прозоро за участю представників засобів масової інформації.
Координаційна група доручила виконавчим органам міської ради оперативно підготувати Порядок проведення громадського опитування для внесення його на затвердження міською радою у вересні поточного року. Такий Порядок дасть можливість проведення консультативного опитування мешканців міста під час виборів до місцевих органів влади чи окремо і на підставі його результатів через рішення міської ради направити до Верховної Ради України пропозиції щодо назви міста. Наступне засідання координаційної групи відбудеться 24 червня.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool